Wanneer je vakantiefoto’s hebt gemaakt kun je deze netjes op je computer bewaren en er af en toe naar kijken, maar je kunt er nog veel meer leuke dingen mee doen.

Maak een vakantieboek met je vakantiefoto’s

Het inplakken van foto’s behoort tot de verleden tijd met de mogelijkheid om online een eigen fotoboek samen te stellen. Via de website van een fotowebshop kun je eenvoudig je foto’s uploaden, achtergronden kiezen, indelingen maken en teksten bijvoegen. Als het fotoboek klaar is wordt het voor je vervaardigd en krijg je het binnen enkele dagen toegestuurd. Het resultaat is erg mooi, je fotoboek ziet eruit als een echt boek.

Vakantiefoto’s afdrukken op canvas

Een foto afgedrukt op canvas geeft een erg mooi resultaat. Je foto wordt op schilderijdoek afgedrukt en met je mooiste vakantiefoto aan de muur bereik je een mooi en schilderachtig effect. Zo’n canvas fotoschilderij is ook erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld van je mooiste strand- of natuurfoto. Een foto op canvas is online gemakkelijk te regelen door via een webshop je foto te uploaden en je bestelling te plaatsen.

Een kalender maken van je vakantiefoto’s

Een leuk idee is een kalender te laten maken van je vakantiefoto’s. Je kunt hierbij kiezen tussen een gewone jaarkalender of een echte verjaardagskalender maken. Bij elke maand kun je een foto of een selectie van je mooiste foto’s plaatsen. Leuk om in de wintermaanden foto’s van je wintervakantie te plaatsen en in de zomermaanden van je zomerfoto’s. Zo’n kalender is een echte blikvanger in je huis. Een foto van de jarige van de maand geeft nog een extra leuk accent. Een kalender kun je net als een fotoboek online samenstellen en naar je eigen wens indelen en laten afdrukken.